);

Π.Ο.Τ. Ηρακλής – Αλμωπός Αριδαίας

Π.Ο.Τ. Ηρακλής
6 - 0
Αλμωπός Αριδαίας
1 Μαΐου, 2022 - 14:45 Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Super League 2 34η αγων. - Βόρειος Όμιλος
Στατιστικά αγώνα
Π.Ο.Τ. Ηρακλής
Ομάδες
Αλμωπός Αριδαίας
16΄- 53' - 61' Jupitana
45+1' Tomas
77' Χατζηπιρπιρίδης
90+2' Τουρσίδης
Scorers


Με ήττα ολοκληρώθηκε η χρονιά για την ομάδα μας που ηττήθηκε από τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο με 6-0. Ο Γιώργος Τυριακίδης στην τελευταία αναμέτρηση θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές προκειμένου να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος Σκύδραιος τεχνικός άρχισε την αναμέτρηση με τους Dokic, Γιαλαμούδη, Πρίκα, Καράμπελα, Ρουσσάκη, Μαγγίζη, Ασλαμπάλογλου, Ζαχαρό, Rivas, Γιουκούδη και Ρόβα. Ενώ στην αποστολή ήταν οι: Δομουκτσίδης, Μπακούτσης, Τριανταφυλλάκης, Cani, Πατσιαβούρας, Σέχου, Παρασκευάς, Πάγκος, Κέρθι.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ηρακλής ευτύχησε να προηγηθεί με τον Jubitana στο 16ο λεπτό ενώ λίγα λεπτά αργότερα και πριν την συμπλήρωση του ημιχρόνου ο Tomas έκανε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Jubitana πέτυχε στο 53ο και 61ο λεπτό άλλα δύο τέρματα με τους ποδοσφαιριστές του Αλμωπού να μην μπορούν να εφαρμόσουν το πλάνο του προπονητή μας.

Στο 77ο λεπτό ο Χατζηπιρπιρίδης έκανε το 5-0 ενώ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Τουρσίδης έκανε το 6-0.

Διαιτητές: Τακίδης, Σάββας – Αναστασιάδης

Συνθέσεις

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Κωστούλας, Α. Παπαστεριανός, Πατράλης, Σίλβα, Μασούρας, Γιουμπιτάνα, Ματίας Τομάς, Μπαστακός.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Γιαλαμούδης, Πρίκας, Καράμπελας, Ρουσσάκης, Μαγγίζης, Ασλαμπάλογλου, Ζαχαρός, Ρίβας, Γιουκούδης, Ρόβας.

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ, ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξη του καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς και ανανεώνει το ραντεβού της μαζί του και την νέα χρονιά στα γήπεδα της Super League 2.