);

ΠΑΕ Μακεδονικός – Αλμωπός Αριδαίας

ΠΑΕ Μακεδονικός
0 - 0
Αλμωπός Αριδαίας
- 15:00 Γήπεδο Μακεδονικού Πρωτάθλημα 2ος Όμιλος

previous arrow
next arrow
Slider


Μετά από αρκετές ημέρες επιστροφή στα γήπεδα και επίσημα για τον Αλμωπό όπου ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να αναμετρηθεί με τον Μακεδονικό για τη 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Football League 2. Καλύτερος ο Αλμωπός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν ευτύχησε να πετύχει κάποιο τέρμα και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με τον Μακεδονικό να είναι η ομάδα που χαμογέλα βάσει της εικόνας της αναμέτρησης. Ο Αλμωπός είχε τη κατοχή τα περισσότερα λεπτά της αναμέτρησης, είχε αρκετά καλή κυκλοφορία και προσπαθούσε να πετύχει ένα τέρμα πιέζοντας την ομάδα του Μακεδονικού όπου ήταν παθητική σε πολλά σημεία του αγώνα. Οι προσπάθειες δεν απέδωσαν καρπούς καθώς καμία από τις 7 τελικές προς το τέρμα του Γουμάγια δεν έγινε γκολ και έτσι ο Αλμωπός επέστρεψε στην Αριδαία με τον ένα βαθμό. Επόμενος αγώνας για τον Αλμωπό εντός έδρας με την Τρίγλια για τη 14η αγωνιστική.

Οι διαιτητές: Θεοχάρης, Σακκάς & Σφυρής

Οι συνθέσεις:

ΠΑΕ Μακεδονικός: Γουμάγιας, Χατζηκωνσταντίνου, Κρυστάλλης (46′ Δήμου), Λαβιδάς, Δούμας, Τσιαμπάζης, Μούσα, Γαρύφαλλος, Πολιανίδης (88′ Γεωργιάδης), Τσουκάνης, Μπαρντούσι ( 55′ Καπαγιαννίδης).

Αλμωπός Αριδαίας:  Μένιος, Αργυρίου, Ρικάρντο ( 55′ Στογιαννίδης), Ασλαμπάλογλου, Ελευθεριάδης Γ, Ελευθεριάδης Λ (85′ Κιουλτζόπουλος), Μεντής, Νικολίτσας (76′ Προύντσης), Ξόμπλιος (79′ Στάμπιλε), Σαμαρόπουλος, Τζιμογιάννης.

Δείτε τις φάσεις του αγώνα εδώ.

Δείτε τις συνεντεύξεις τύπου των δύο προπονητών εδώ.