);

Διαγόρας ΓΣ 1905 – Αλμωπός Αριδαίας

Διαγόρας ΓΣ 1905
1 - 1
Αλμωπός Αριδαίας
4 Ιανουαρίου, 2023 - 14:45 Δημοτικό στάδιο Διαγόρας Super League 2 Β' Όμιλος -9η αγων.
Στατιστικά αγώνα
Διαγόρας ΓΣ 1905
Ομάδες
Αλμωπός Αριδαίας
65' Καραμάνης
Scorers
88' Έππας (Π)


Με τον βαθμό της ισοπαλίας αναχωρεί από την Ρόδο ο Αλμωπός μετά την διήμερη παρουσία του στο νησί των Ιπποτών.

Ο Αλμωπός ήταν ανώτερος καθ’όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά και την κατοχή χάρη στην καλή λειτουργία της ομάδος. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τυριακίδη απείλησαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης όταν και “πάτησαν” στην περιοχή του Διαγόρα και είχαν πολύ καλές στιγμές να ανοίξουν το σκορ τόσο στο 22ο λεπτό όσο και λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με τους Παπαδόπουλο και Πέττα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και είχε εκ νέου σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο έπειτα από κόρνερ η ομάδα της Ρόδου άνοιξε το σκορ στην πρώτη ευκαιρία της στο αγώνα.

Από το σημείο αυτό και μετα οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τυριακίδη αύξησαν την πίεση προς την αντίπαλη άμυνα και κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι, το οποίος εκτέλεσε άψογα ο Παύλος Εππας στο 88ο λεπτό. Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τυριακίδη να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας και να ανανεώνουν το ραντεβού τους με τον κόσμο της ομάδος την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας για την 10η αγωνιστική της BETSSON Superleague 2.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Γρηγόρης Ρηγόπουλος από τον σύνδεσμο της Ηλείας, με βοηθούς τους Χρήστο Νικολάου και Αλέξανδρο Ίσσα από την Αθήνα. Τέταρτος ορίστηκε ο Γιώργος Μπαλαχούτης από τον Πειραιά.

Συνθέσεις

Π.Α.Ε. Διαγόρας (Πάρης Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Πετράκης, Μανιώτης, Τάτσης, Καραμάνης, Παπαϊωάννου, Μπούμπας, Τσιαντούλας, Παραστατίδης, Αντεσίνα.

Π.Α.Ε. Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Ασλαμπάλογλου, Έππας, Κέρθι, Παπαδόπουλος, Πέττας, Πέλκας.