);

Βέροια – Αλμωπός Αριδαίας

Βέροια
1 - 0
Αλμωπός Αριδαίας
Φεβρουάριος 3, 2019 - 15:00 Γήπεδο Βέροιας Πρωτάθλημα 2ος Όμιλος
Match Statistics
Βέροια
Teams
Αλμωπός Αριδαίας
32' Σκαθαρούδης
Scorers


previous arrow
next arrow
Slider


Σε ένα καλό παιχνίδι στο γήπεδο της Βέροιας η τοπική ομάδα πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης με σκορ 1-0 με γκολ του Σκαθαρούδη στο 32΄ λεπτό της αναμέτρησης. Ο Αλμωπός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε από το 1ο λεπτό στη Βέροια πως για να κερδίσει πρέπει να μοχθήσει. Ο Αλμωπός ήταν ψηλά στο γήπεδο με πολύ καλά κλειστούς τους χώρους του μεσοαμυντικά και δυσκόλεψε τη Βέροια όσον αφορά τη δημιουργία φάσεων. Σε μία στιγμή αδράνειας της άμυνας ο Σκαθαρούδης με δεύτερη προσπάθεια καθώς προηγήθηκε απόκρουση του Μένιου έκανε το 1-0 από κοντα το οποίο έμελε να ήταν και το τελικό σκορ. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν τουλάχιστον 3 φάσεις – οφσάιντ για την ομάδα της Βέροιας τις οποίες δεν καταλόγησε ο επόπτης. Στο β ημίχρονο ο Αλμωπός προσπάθησε με διορθωτικές κινήσεις να πετύχει την ισοφάριση όμως δεν τα κατάφερε έχοντας και μία μεγάλη ευκαιρία στο τέλος με τον Τζιμογιάννη.

Οι διαιτητές: Μπουτσίκος, Μιχτατίδης & Παπαδόπουλος

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης, Μπλέτσας (75′ Μυλωννάς), Κανούλας (87′ Μουρατίδης), Σκαθαρούδης (69′ Τσικόπουλος), Χαντζάρας (59′ Μελικιώτης).

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Αργυρίου, Ασλαμπάλογλου, Ελευθεριάδης, Κάρτζιος (46′ Άλεξ), Κυριακίδης, Μεντής (70′ Προύντσης), Νικολίτσας (80′ Κουλτζιόπουλος), Ξόμπλιος, Σαμαρόπουλος, Τζημογιάννης.

Δείτε στιγμές του αγώνα εδώ.