);

Αστραπή Μεσοποταμίας – Αλμωπός Αριδαίας

Αστραπή Μεσοποταμίας
0 - 4
Αλμωπός Αριδαίας
12 Ιανουαρίου, 2020 - 15:00 Δημοτικό στάδιο Μεσοποταμίας Γ' Εθνική 19η αγων.

Πέρασε με ευρεία νίκη 0-4 από την Μεσοποταμία ο Αλμωπός απέναντι στην τοπική ομάδα για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη είχε την υπεροχή από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης πραγματοποιώντας αρκετές ευκαιρίες στα καρέ του αντίπαλου τερματοφύλακα. Το 0-1 έκανε ο Warden μετά από σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Στο δεύτερο ημίχορνο ο Αλμωπός συνέχισε όπως ξεκίνησε, με υπεροχή εξ αρχής και στο 55ο λεπτό ο Πέττας έκανε το 0-2 με όμορφο πλασέ. Σειρά είχε ο Κωστούλας στο 71ο λεπτό όπου μετά από ωραία σέντρα έκανε το 0-3 με ωραίο τρόπο ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος με όμορφο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Ο Αλμωπός την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Θύελλα Σαρακηνών στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας για την 20η αγωνιστική.

Διαιτητές: Σίας, Βογδόπουλος & Παπαδόπουλος

Οι συνθέσεις

Αστραπή Μεσοποταμίας: Μεϊμαρίδης, Κράτσιος Α., Παλαιοδήμος, Καραμανίδης Γ., Παπαχρήστου (28’ Λουδοβάρης), Σιοπόβου, (82’ Ψωμιάδης), Χότζα, Σαββόπουλος, (72’ Καταπαρόδης), Στασινόπουλος, Ταρέλι, Κοκοβίδης (67’ Καραμανίδης Λ.)

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Μαγγίζης, (71’ Προκοπίου), Τριανταφυλλίδης, Μουτζούρης, Τζημογιάννης, Ασλαμπάλογλου, (78’ Στογιαννίδης), Μεντής, Νικολίτσας, (46’ Ντόγος), Κωστούλας, Πέττας, Warden, (60’ Προύντσης).

 

P