);

Αλμωπός – ΦΑΣ Νάουσα

Aλμωπός Αριδαίας
1 - 1
ΦΑΣ Νάουσας
Αύγουστος 10, 2019 - Γήπεδο Σωσάνδρας Φιλικό παιχνίδι
Match Statistics
Aλμωπός Αριδαίας
Teams
ΦΑΣ Νάουσας
76΄ Ελευθεριάδης Γ.
Scorers
83' Ντέλλας


Ισόπαλο το πρώτο φιλικό τεστ για τον Αλμωπό Αριδαίας απέναντι στην ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα. Το παιχνίδι διεξήχθη σε συνθήκες αφόρητης ζέστης κάτι που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών σε περίοδο προετοιμασίας. Οι προπονητές χρησιμοποίησαν διάφορους παίκτες βγάζοντας συμπεράσματα που θα τους βοηθήσουν σε μελλοντικές κινήσεις και αποφάσεις. Σκόρερς για τις δύο ομάδες ήταν ο Γιώργος Ελευθεριάδης που άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης στο 76ο λεπτό για τον Αλμωπό και ο Ντέλλας που ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Επόμενος φιλικός αγώνας για τον Αλμωπό στην Θεσσαλονίκη στις 18 Αυγούστου με αντίπαλο τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Οι συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Τζιμογιάννης, Γιαννόπουλος, Σαϊνατούδης, Στογιαννίδης, Νικολίτσας, Ασλαμπάλογλου, Κάρτζιος, Ξόμπλιος, Τάντιτς, Ντόγος.

Αγωνίστηκαν επίσης: Καραγιαννίδης, Σαμαρόπουλος, Κιουλτζόπουλος, Μαγγίζης, Ελευθεριάδης Γ., Αταλασίδης, Σοφιανίδης, Παρούτογλου, Μεντής, Πέϊκος, Ιωάννου.

 

ΦΑΣ Νάουσα: Βόλτσης, Πίτος, Λαφάρας, Περηφανόπουλος, Σαρακατσιάνος, Γατουρντζίδης, Γιαμαλίδης, Μπιγκάνος, Ντέλλας, Κερμανίδης, Κωστογλίδης.

Αγωνίστηκαν επίσης: Ζάχος, Αλεξιάδης, Τζουβάρας, Βασιλειάδης, Τέγος, Μπλιάτκας, Κλεφτούρης.

P