);

Νίκη Καλής – Αλμωπός

Νίκη Καλής
1 - 7
Αλμωπός
Σεπτέμβριος 15, 2018 - 17:00 Γήπεδο Καλής Αγώνας Κυπέλλου Όμιλοι
Match Statistics
Νίκη Καλής
Teams
Αλμωπός
Κώστας Σνάλα 43’
Scorers
Παναγιώτης Ξόμπλιος 21’-23’
Λάζαρος Ελευθεριάδης 39’-52’-81’
Τάσος Ιωάννου 77’
Γιώργος Κάρτζιος 84’


Εύκολο απόγευμα για τον Αλμωπό Αριδαίας στο γήπεδο της Καλής με την τοπική ομάδα της περιοχής Νίκη Καλής για την 2η αγωνιστική του κυπέλλου με τελικό αποτέλεσμα το 1-7. Πολύ όρεξη από τους παίκτες του Αλμωπού που είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να παίζεται μόνο από την μία πλευρά και να τελειώσει με άνετη επικράτηση του φιλοξενούμενου. Καλή εμφάνιση και από την τοπική ομάδα της Καλής που παρά το αποτέλεσμα έδειξε καλά στοιχεία και έδειξε πως στο νέο πρωτάθλημα της Α1 θα είναι σκληρό καρύδι για όλους τους αντιπάλους που θα την αντιμετωπίσουν.

Αξίζει να σημειωθεί η εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα της Νίκης Λεωνίδα Λεοντιάδη όπως επίσης και πως οι φιλοξενούμενοι είχαν και 3 δοκάρια.

Άριστη η τριπλέτα διαιτησίας Σιδηρόπουλος, Αρέστης και Σιώνης.

Νίκη Καλής (Κώστας Αλεξανδρίδης): Λεοντιάδης, Χρήστου, Ματετζόγλου, Πληκαδίτης, Ιγνατιάδης, Σνάλα, Γιακαμόζης Α., Γαργάλας, Ρίτε, Καρασαρλίδης, Τσαούσης.

Έπαιξαν και οι Καταφουλίδης και Καραγκιαούρης.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Παπαδημητρίου, Στογιαννίδης, Μούλας, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Λ., Ελευθεριάδης Γ., Μεντής, Ξόμπλιος, Πολύζος, Κιουλτζόπουλος.