);

Αλμωπός Αριδαίας – Ποσειδώνας Μηχανιώνας

Αλμωπός Αριδαίας
3 - 0
Ποσειδώνας Μηχανιώνας
Νοέμβριος 3, 2019 - 15:00 Δημοτικό στάδιο Αριδαίας Γ' Εθνική 9η αγων.
Match Statistics
Αλμωπός Αριδαίας
Teams
Ποσειδώνας Μηχανιώνας
40' Μεντής
43' - 80' Πέττας
Scorers


Ένας ψυχωμένος Αλμωπός κέρδισε με σκορ 3-0 τον Ποσειδών Μηχανιώνας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας, σ’ένα βροχερό μεσημέρι, οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι ώστε να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό βάσει των συνθηκών με αρκετές ευκαιρίες από πλευράς Αλμωπού χωρίς όμως να μετουσιωθούν σε κάποιο τέρμα. Τρία λεπτά ήταν αρκετά όμως για τους παίκτες του Αλμωπού όπου 5 λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν δύο τέρματα με δύο ωραίες κεφαλιές του Μεντή και του Πέττα στο 40ο και 43ο λεπτό αντίστοιχα σε ασίστ του Ντόγου και του Μεντή. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αλμωπός είχε την υπεροχή με την βροχή να δυναμώνει αλλά οι παίκτες δεν σταμάτησαν εκεί, πραγματοποιώντας ευκαιρίες στο τέρμα του Σταυρίδη. Στο 8οο λεπτό της αναμέτρησης, ο Πέττας μετά από όμορφη μπαλιά του Τζιμογιάννη, κοντρόλαρε και πραγματοποίησε μια εξαιρετική “λόμπα” στον Σταυρίδη διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ του αγώνα. Επόμενος αγώνας για τον Αλμωπό, την Κυριακή 10/11/2019 στην Φλώρινα με την ομώνυμη ομάδα για την 10η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Διαιτητές: Τακίδης, Ιωαννίδης & Μαυρίδης

Οι συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Μουτζούρης, Μαγγίζης, Τζιμογιάννης, Σαϊνατούδης (63’ Ελευθεριάδης), Ασλαμπάλογλου, Νικολίτσας (86’ Στογιαννίδης), Πέττας (78’ Warden), Ξόμπλιος (68’ Κιουλτζόπουλος), Μεντής, Ντόγος.

Ποσειδών Ν.Μηχανιώνας: Σταυρίδης, Αζούδης (82’ Τραχανάς), Αναγνώστης (86’ Γιαννούσης), Μπιμπισίδης (83’ Κακουλίδης), Λαγόντσος, Βασαϊτης, Χατζηβασιλειάδης, Δημητρακόπουλος (58’ Χατζηστογιάννης), Προσκυνητόπουλος, Χαρίσης, Ξανθόπουλος.