);

Αλμωπός Αριδαίας – Νίκη Αγκαθιάς

Αλμωπός Αριδαίας
2 - 0
Νίκη Αγκαθιάς
5 Ιανουαρίου, 2020 - 15:00 Δημοτικό στάδιο Αριδαίας Γ' Εθνική 18η αγων.
Match Statistics
Αλμωπός Αριδαίας
Teams
Νίκη Αγκαθιάς
20' - 90' Κωστούλας
Scorers


Με το δεξί ξεκίνησε το 2020 ο Αλμωπός αφού κέρδισε με σκορ 2-0 την αξιόμαχη Νίκη Αγκαθιάς στο Δημοτικό στάδιο της Αριδαίας για την 18η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο και πραγματοποιήθηκε υπό αντίξοες συνθήκες καθώς ο αέρας που φυσούσε στην Αριδαία ήταν πάρα πολύ έντονος και δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στις δύο ομάδες. Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη ευτύχισαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ, έχοντας μάλιστα αντίθετα τον αέρα, με τον Κωστούλα στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κωστούλας με ωραίο σουτ μετά από σύγχυση της άμυνας των αντιπάλων έκανε το 1-0 με τον Αλμωπό να κρατά το σκορ μέχρι και το ημίχρονο έχοντας μάλιστα δύο ακόμη καλές ευκαιρίες με τον Ξόμπλιο. Στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας τον αέρα με το μέρος του, ο Αλμωπός προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα ώστε να διασφαλίσει το αποτέλεσμα κάτι που ήρθε λίγο πριν την εκπνοή και πάλι με τον Κωστούλα μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ το οποίο κέρδισε ο Καραγιάννης. Ο Αλμωπός πήρε τους σημαντικούς βαθμούς της νίκης και την επόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει την Αστραπή Μεσοποταμίας στην Καστοριά για την 19η αγωνιστική.

Οι διαιτητές: Τζάμος, Δρουδάκης & Τέγος

Οι συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας:  Μένιος, Ασλαμπάλογλου, Ντόγος (88’ Καραγιάννης), Προκοπίου (90’ Γιαννόπουλος), Τζιμογιάννης, Ναουμίδης, Κωστούλας, Νικολίτσας, Μεντής, Ξόμπλιος (72’ Σαϊνατούδης), Στογιαννίδης (68’ Warden).

Νίκης Αγκαθιάς: Γιώτας, Κίτσας (73’ Μπατσαράς), Βασιλείου, Πανταζής, Ράδης, Τσιούχας, Τσιότρας, Γουνόπουλος, Μούδιος, Λαμπίρης, Ανδριόπουλος.