);

Αλμωπός Αριδαίας – Κιλκισιακός

Αλμωπός Αριδαίας
2 - 1
Κιλκισιακός
Σεπτέμβριος 1, 2019 - 18:00 Δημοτικό στάδιο Αριδαίας Φιλικό παιχνίδι
Match Statistics
Αλμωπός Αριδαίας
Teams
Κιλκισιακός
56' Κωστούλας
78' Καραγιάννης
Scorers
50' Γεωργίου


Μία ακόμη φιλική αναμέτρηση πραγματοποίησε ο Αλμωπός Αριδαίας αυτή τη φορά απέναντι στον Κιλκισιακό στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε νικητή τον Αλμωπό με σκορ 2-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε ισοροπημένα με τον Αλμωπό να έχει μία ελαφριά υπεροχή στην αναμέτρηση. Ο Γιώργος Τυριακίδης ξεκίνησε μια ενδεκάδα με μία μίξη έμπειρων και νεαρών παικτών δείχνοντας να λαμβάνει πολύ χρήσιμα για αυτόν συμπεράσματα, με σκοπό το τελικό “μοντάρισμα” της ομάδας. Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Κιλκιασιακός στο 49ο λεπτό, αιφνιδιάζοντας τον Αλμωπό, με τον Γεωργίου. Στη συνέχεια, το γκολ “ξύπνησε” τους παίκτες του Αλμωπού και αντέδρασαν άμεσα και λίγα λεπτά αργότερα με τον Αλέξη Μεντή να σεντράρει και τον Λεωνίδα Κωστούλα με καρφωτή κεφαλιά να φέρνει το ματς στα ίσα. Λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Καραγιάννης με απευθείας κόρνερ διαμορφώνει το 2-1 που έμελλε να είναι κα το τελικό αποτέλεσμα. Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Αλμωπό, την Τετάρτη στην έδρα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Οι συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας: Καραγιαννίδης, Γιαννόπουλος, Προκοπίου – Λεσσές, Μαγγίζης, Ντόγος, Τάντιτς, Μεντής, Στογιαννίδης, Νικολίτσας, Ασλαμπάλογλου, Κωστούλας.

Αγωνίστηκαν επίσης: Ελευθεριάδης, Ξόμπλιος, Καραγιάννης, Σαμαρόπουλος, Κάρτζιος, Ιωάννου, Πέϊκος, Τζιμογιάννης, Χαλκίδης, Αταλασίδης.

Κιλκισιακός: Πετράκης, Τσώτσος, Ξανθόπουλος, Τουρσίδης, Κουμαλάτσιος, Κουκουλέκης, Παρασίδης, Καρασαββίδης, Μπελίτσας, Καρατζάς, Τριανταφυλλίδης.

Αγωνίστηκαν επίσης: Τοπαλίδης, Ράνδτζης, Ιγνατιάδης, Μυλωνάς, Παπαδόπουλος, Γεωργίου.

Διαιτητές: Σιδηρόπουλος, Τσαλκάνης & Μιχαηλίδης.

 

P