);

Αλμωπός Αριδαίας – Ηρακλής Λάρισας

Αλμωπός Αριδαίας
0 - 0
Ηρακλής Λάρισας
8 Ιανουαρίου, 2023 - 14:45 Δημοτικό στάδιο Αριδαίας Super League 2 Β' Όμιλος -10η αγων.
Στατιστικά αγώνα
Αλμωπός Αριδαίας
Ομάδες
Ηρακλής Λάρισας
Scorers


Ισόπαλος με 0-0 αναδείχθηκε ο Αλμωπός στο γήπεδο της Αριδαίας, σε μια αναμέτρηση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους.  Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τυριακίδη προσπάθησαν να επιβάλουν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τον ρυθμό τους ενώ στα πρώτα λεπτά δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Βασίλη Παπαδόπουλο. Οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Έππα, Παπαδόπουλο και Πέττα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τυριακίδη συνέχισαν την πίεση και είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ ενώ δεν δόθηκε εκ νέου καθαρό πέναλτι στον Παύλο Έππα ενώ πριν την λήξη της αναμέτρησης η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σουλιώτη για να πάρει το τρίποντο. Το 0-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης ενώ επόμενος αντίπαλος του Αλμωπού είναι ο ΠΑΟΚ Β στην Θεσσαλονίκη.

Διαιτητές: Δημητριάδης, Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Νταβέλας (Μακεδονίας)

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας: (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Έππας, Πέλκας (78’ Τουλής),  Ρίβας, Παρασκευάς, Πέττας, Παπαδόπουλος.

Ηρακλής Λάρισας: (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης (46’ Φαρμάκης), Μπάτροβιτς (89’ Μπαλαμώτης), Γκουγκούδης, Μπάμης, Χρηστίδης (74’ Τασιούλης), Δοδοντσάκης, Μπόσιο, Λεσάι, Καμπέρης (89’ Λαγωνίδης), Συρεγγέλας (82’ Τσιμίκας), Καψάλης.