);

Αλμωπός Αριδαίας – Α.Σ. Μακεδονικός

Αλμωπός Αριδαίας
0 - 0
Α.Σ. Μακεδονικός
27 Νοεμβρίου, 2022 - 15:00 Δημοτικό στάδιο Αριδαίας Super League 2 Β' Όμιλος - 4η αγων.

Έσπασε τα δοκάρια ο Αλμωπός στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της BΕΤSSON SUPER LEAGUE 2 απέναντι στον Μακεδονικό.

Σε μια αναμέτρηση στην οποία ο Αλμωπός επέβαλε τον ρυθμό του από τα πρώτα λεπτά, Αλμωπός και Μακεδονικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι μένοντας στο 0-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού ξεκίνησαν θετικά την αναμέτρηση και μόλις στο 10ο λεπτό έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Δημήτρη Τσιπούρα.

Μάλιστα η ομάδα μας είχε και δοκάρι με τον Ραφαήλ Πέττα και ήταν ιδιαίτερα απειλητική έχοντας σπουδαίες ευκαιρίες με Γιαλαμούδη, Έππα και Παρασκευά και επιβάλλοντας τον ρυθμό της.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τον Αλμωπό να βρίσκεται μια ανάσα από το γκολ τόσο με τον Ραφαήλ Γιαλαμούδη, όσο και με τον Δημήτρη Γιουκούδη, με τους ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού να απομακρύνουν λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού έχοντας καλή αμυντική λειτουργία δεν απειλήθηκαν από τον Μακεδονικό, σε αντίθεση με τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τυριακίδη, οι οποίοι αύξησαν την πίεση προς την εστία του Γουναρίδη.

Η τύχη δεν χαμογέλασε ούτε και στον Βασίλη Παπδόπουλο, ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή και είχε δοκάρι, έπειτα από ωραία ενέργεια του Παύλου Έππα.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Γιώργος Τυριακίδης πέρασε ως αλλαγή τους Πέλκα, Σουλίωτη και Ασλαμπάλογλου αυξάνοντας την πίεση στην αντίπαλη άμυνα, με την ομάδα μας να έχει μεγάλη ευκαιρία και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Ραφαήλ Πέττα.

Για την 5η αγωνιστική ο Αλμωπός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Βέροια (Κυριακή 04/12/2022 – 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Διατητής της αναμέτρησης: Κεχαγιάς (Κοζάνη), Βοηθοί: Μπάλας (Τρικάλων), Δεδιούσης (Λάρισας) 4ος: Σταφύλας (Έβρου).

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Μανωλάκης, Κολλαράς, Σέχου, Γιουκούδης, Κέρθι (82′ Ασλαμπάλογλου), Έππας (77′ Πέλκας), Πέττας, Παρασκευάς (67′ Σουλιώτης), Τσιπούρας (67′ Παπαδόπουλος), Γιαλαμούδης.

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνη, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης (85′ Γουνόπουλος), Λεωνιδόπουλος, Γαρύφαλλος (77′ Ζαννάκης), Μιλισάβλιεβιτς (66′ Τσιλιγγίρης), Σιμόνι, Σαραντίδης (66′ Σάντσεθ).