);

Αλμωπός – Άρης Κ20

Aλμωπός
4 - 1
Άρης Κ20
Σεπτέμβριος 12, 2018 - 17:30 Γήπεδο Αριδαίας Φιλικό παιχνίδι
Match Statistics
Aλμωπός
Teams
Άρης Κ20
4
Goals
1
Λ.Ελευθεριάδης 3’
Ξόμπλιος πεν 8’
Ε.Μουσόνι πεν 69’
Στάμπιλε 81’
Scorers
Σιούτας 76’


Πολύ καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη με πολλές δοκιμές ο Αλμωπός, επικράτησε εύκολα της ομάδας Κ20 του Άρη Θεσσαλονίκης με τελικό αποτέλεσμα 4-1.

Οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές κατά διαστήματα με σκοπό να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων.

Πολύ καλή διατησία από τον κ. Λαμπρίδη και τους επόπτες του.

Οι συνθέσεις:

Αλμωπός: Μένιος, Στογιαννίδης, Σαινατούδης, Μούλας, Τζιμογιάννης, Πολύζος, Ασλαμπάλογλου,Κάρτζιος, Ξόμπλιος, Ελευθεριάδης Λ., Μεντής.

Αγωνίστηκαν και οι:

Παπαδημητρίου, Κιουλτζόπουλος, Σαμαρόπουλος, Μυλωνάς,Μουσόνι Α., Μουσόνι Ε., Ιωάννου, Στάμπιλε, Ελευθεριάδης Γ.Κυριακίδης.

Άρης Κ20: Σεβαστίδης, Μπουκαλιάνης,Σεγκέρκης,Ζέρβας,Μουρατίδης,Ψωματάκης,Κλεμέντε,Κανταρτζής ,Παπάς ,Ζωγράφος ,Δεληζάνος

Αγωνίστηκαν και οι: Καλλίδης, Πάνου, Μπαλίκτσης, Σιούτας, Μπακούτσης, Καγκελίδης, Κουτσούκης


Στο άλλο γήπεδο αυτό της Υδραίας, σπουδαίο φιλικό τεστ και απόλυτα επιτυχημένο για τον Άρη Υδραίας που αναδείχθηκε ισόπαλος σε φιλικό παιχνίδι με σκορ 2-2 με την ομάδα Κ17 του Άρη Θεσσαλονίκης.

Πολύ καλό το παιχνίδι με ποδόσφαιρο αξιώσεων και από τις δύο ομάδες, στο πρώτο μέρος οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι αλλά στην επανάληψη οι πιτσιρικάδες της Ακαδημίας του Αλμωπού που φέτος αγωνίζονται με τα χρώματα του Άρη Υδραίας ήταν εκπληκτικοί αποδίδοντας θαυμάσιο ποδόσφαιρο και δικαιολογημένα ο τεχνικός τους Γιάννης Κανωτίδης έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση.

Σκόρερ για τον Άρη Υδραίας ήταν οι Διονύσης Ξανθός και Χρήστος Παπαχρήστου, ενώ να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις χάθηκε πέναλτι από τον Ιωσήφ Τσίπη.