);

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Αλμωπού Αριδαίας

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο σε ανώτερη κατηγορία γιόρτασαν παίκτες και προπονητές της ομάδας το βράδυ της Παρασκευής σε ιδιωτικό χώρο στην Αριδαία. Στο ρόλο του οικοδεσπότη ήταν η διοίκηση του Φώτη Παντελίδη και οι προσκεκλημένοι σε περιορισμένο κύκλο λόγω των υγειονομικών συνθηκών.

Ανάμεσα τους ο βουλευτής Λάκης Βασιλειάδης, ο αντιπεριφεριάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής, ο περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, ο δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο αντιδήμαρχος και μέλος της διοίκησης Χρήστος Χατζηγιαννίδης ενώ τον χώρο του αθλητισμού εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστεριος Αντωνίου.

Στο σύνολο τους έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα για την επιτυχημένη χρόνια που πέρασε ενώ όλοι τους, ο καθένας από τη θέση του, εξέφρασαν την αμέριστη στήριξη τους για την δύσκολη χρονιά που έρχεται. Σημαντική ειναι και η στήριξη των βουλευτών, Γεωργίου Καρασμάνη και Διονυσίου Σταμενίτη οι οποίοι παρόλο που δεν παραβρέθηκαν λόγω υποχρεώσεων, δεν παρέλειψαν να επικοινωνήσουν και να συγχαρούν την ομάδα.

Η οικογένεια του Αλμωπού βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Η νέα χρονιά πρέπει να αξιοποιήθει όχι μόνο με μια καλή αγωνιστική πορεία αλλά είναι σημαντικό να βάλει ένα λιθαράκι στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και να αποτελέσει κίνητρο για περισσότερους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ευχαριστούμε λοιπόν τους εκπροσώπους της πολιτικής και του αθλητισμού του Νομού που τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή μας αλλά περισσότερο τους ευχαριστούμε που είναι στο πλευρό μας.

Με τιμή,

το Δ.Σ του Αλμωπού Αριδαίας

 

Share:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *