);

Κοπή πίτας Ακαδημίας Αλμωπού Αριδαίας

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
previous arrow
next arrow

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας στον χώρο της Ευξείνου λέσχης Αλμωπίας , παρουσία 144 παιδιών από τα τμήματα κ6-κ8-κ10-κ12-κ14-κ16, γονέων, παικτών της μεγάλης ομάδας του Αλμωπού Αριδαίας καθώς και μελών του ΔΣ.

Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο υπεύθυνος της ακαδημίας και μέλος του Δ.Σ. του Αλμωπού Αριδαίας κ.Χατζηγιαννίδης Χρήστος.
Τον λόγο πήραν επίσης ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Ιγνατίδης Κωνσταντίνος , ο προπονητής του εφηβικού τμήματος κ.Κώνστας Απόστολος καθώς και ο κ.Κυριακίδης Κωνσταντίνος, παίκτης της μεγάλης ομάδ
ας.

Στην εκδήλωση έγινε αναφορά και απολογισμός της ακαδημίας τα τελευταία 4 χρόνια καθώς και τα πλάνα – στόχοι της σεζόν που διανύουμε, όπως και της επόμενης.

Η Ακαδημία του Αλμωπού ευχαριστεί όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια την ποδοσφαιρική εκμάθηση και παιδεία των παιδιών τους.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς που μας στηρίζουν αυτά τα χρόνια, το αρτοζαχαροπλαστείο ΒΑΔΑΣ για την χορηγεία του στα βασιλοπιτάκια και σε ότι άλλο έχουμε ζητήσει, καθώς και τον Κ. Τότλη Τρύφωνα, ορθοπαιδικό χειρουργό, επίκουρο καθηγητή πανεπιστημίου ΑΠΘ και Συνεργάτη Ορθοπαιδικού Κέντρου TheMIS & Κλινικής Αγ. Λουκά, για την συνεργασία του με την Ακαδημία μας (50% έκπτωση σε επισκέψεις αθλητών μας).

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειες τους, καλή και δημιουργική χρόνια με υγεία και πολλά χαμόγελα.

Share:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *