);

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΜΜΕ

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ ενημερώνει πως σήμερα Τρίτη (26/04/2022) έως τις 15:30, μπορείτε να υποβάλλετε αιτήματα διαπίστευσης για την αναμέτρηση ΠΑΕ Αλμωπός  – ΠΑΕ Πανσερραϊκός που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27/04/2022 στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας (15.30).

Μετά την λήξη της προθεσμίας κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό, με δεδομένο ότι θα έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που θα διαπιστευθούν για τη συνάντηση. Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που θα εργαστούν για την αναμέτρηση (1 άτομο/μέσο), θα εισέλθουν από την ανοιχτή Θύρα επί της Λεωφόρου Ανοίξεως (απέναντι από τα Ανταλλακτικά Εμμανουηλίδη) και θα εισέλθουν με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας.

Οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (θα έχουν πρόσβαση μόνο απέναντι από τους πάγκους των ομάδων). Απαραίτητα για την παρουσία των παραπάνω εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης

Email αποστολής αιτημάτων: almoposfc@gmail.com ή μέσω μηνύματος στην Επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook. 

Share:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.