);

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Διαπιστευσεις ΜΜΕ

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαία Λουτρά Πόζαρ ενημερώνει πως από σήμερα Δευτέρα (10/05/2021) έως αύριο Τρίτη (08/05/2021) στις 11:00, μπορείτε να υποβάλλεται αιτήματα διαπίστευσης για την αναμέτρηση ΠΑΕ Αλμωπός  – ΠΑΕ Τρίγλια που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12/05/2021 στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας (17.00).

Μετά την λήξη της προθεσμίας κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό, με δεδομένο ότι θα έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που θα διαπιστευθούν για τη συνάντηση. Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που θα εργαστούν για την αναμέτρηση (1 άτομο/μέσο), θα εισέλθουν από την ανοιχτή Θύρα επί της Λεωφόρου Ανοίξεως (απέναντι από τα Ανταλλακτικά Εμμανουηλίδη), θα εισέλθουν με την επίδειξη της αστυνομικής ή δημοσιογραφικής τους ταυτότητας και θα συμπληρώσουν ένα Δελτίο Καταγραφής COVID. 

Οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πλευρές πίσω από τα δύο τέρματα και σε αυτήν απέναντι από τους πάγκους των ομάδων). Απαραίτητη για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας. Η αίθουσα Τύπου και η Μικτή Ζώνη δεν θα λειτουργήσουν. 

Email αποστολής αιτημάτων: almoposfc@gmail.com ή μέσω μηνύματος στην Επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook. 

Share:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *